Nyomtatás
Futaba T7C vibro funkció

Futaba T7C vibro funkció

Manapság minden elektronikus eszközben találunk vibro funkciót. A modell rádióadók esetében sincs ez másképp, a kérdés csak a kategória! A Gtronics vállakozás különböző rádiókhoz fejleszt időzítő funkciót és vibrációs jelzés kitet, amely az előre beállított idő elteltével hanggal és rezgéssel jelzi a modellező számára a biztonságos leszállás idejének eljöttét.


RCHELICOPTER.HU logo
2012. június 3. 11:34
> Nyitólap

Futaba T7C vibro funkció

 Manapság minden elektronikus eszközben találunk vibro funkciót. A modell rádióadók esetében sincs ez másképp, a kérdés csak a kategória!

A Gtronics vállakozás különböző rádiókhoz fejleszt időzítő funkciót és vibrációs jelzés kitet, amely az előre beállított idő elteltével hanggal és rezgéssel jelzi a modellező számára a biztonságos leszállás idejének eljöttét.

A Futaba T7C rádiót már gyárilag felszerelték időzítővel, de most jött el a pillanat, hogy továbbfejlesztve (némi hardver módosítás után) a vibro funckió is belekerülhessen az adóba! Az upgrade néhány vezeték beforrasztásával, az elektronika és a vibromotor rögzítésével lehetséges. A funkció természetesen ki-bekapcsolható a rádió elindításakor a trainer switch meghúzva tartásával.

A kit ára szállítással 14 EUR (~4300Ft). 

A garanciális T7C-ket midenki természetesen csak saját felelőségére modifikálja, mert a forrasztás már garanciavesztéssel járó beavatkozás!

Forrás: gtronics.net

 

A folyamat részletes leírása:

Futaba T7C vibro funkció beépítés

Futaba T7C vibro funkció beépítés

Fájlnév: T7CVibeUpgrade Manual_eng_v1.pdf - Méret: 2 232 682 bájt

Manapság minden elektronikus eszközben találunk vibro funkciót. A modell rádióadók esetében sincs ez másképp, a kérdés csak a kategória! A Gtronics vállakozás különböző rádiókhoz fejleszt időzítő funkciót és virációs jelzés kitet, amely az előre beállított idő elteltével hanggal és rezgéssel jelzi a modellező számára a biztonságos leszállás idejének eljöttét.