Nyomtatás
Meglepetések az Align 450-es modelljei körül

Meglepetések az Align 450-es modelljei körül

Azaz zsákbamacska, hogy mi van a dobozban

Többször is ellenőriztük, de igaz. Nem lehet tudni, hogy a megrendelt 450 Sport V2 dobozában milyen modell van, mert szállítónként változik a tartalom. A nagy különbség a főfogaskerékben és a motorfogaskerékben keresendő, a cikkszámban azonban nincs mit keresni.


RCHELICOPTER.HU logo
2012. szeptember 29. 16:52
> Nyitólap

Meglepetések az Align 450-es modelljei körül

Azaz zsákbamacska, hogy mi van a dobozban

Többször is ellenőriztük, de igaz. Nem lehet tudni, hogy a megrendelt 450 Sport V2 dobozában milyen modell van, mert szállítónként változik a tartalom. A nagy különbség a főfogaskerékben és a motorfogaskerékben keresendő, a cikkszámban azonban nincs mit keresni.

Ugyanazon cikkszám alatt (KX015081) bármelyik változatot megkaphatjuk, azaz egyik szállítótól egyenes fogazású rendszer érkezik, a másiktól ferde. De sajnálatos módon ez a rendeléskor nem derül ki. Igazán nagy technikai különbség a repülés szempontjából nem lesz, talán csak a hangerőben jelent komolyabb különbséget az egyébként sem hangos 450-es esetében. A ferde fogazású változat egy picit csendesebb, az egyenes fogazású változatnál. Ezek miatt nagy technikai hátrány egyik változattal sem ér bennünket, csak bosszantó, hogy nem lehet tudni, mi van a dobozban. 

Align T-Rex slant main gearAlign T-Rex 450 main gear