Nyomtatás
Align T-Rex 700XT Dominator Super Combo

Align T-Rex 700XT Dominator Super Combo

Hamarosan elérhető

Az Align alig egy órája tette közzé a hírt, miszerint az új Dominator hamarosan szállításra kerül. A helikopter számos újítással rendelkezik, és mivel Super Combo, magához a helikopterhez vevőn és akkumulátoron kívül semmi más nem kell. Ugyanakkor az ára várhatóan 480-500 ezer forint körül alakul, nem várható hogy tömegével kezdik a magyar pilóták használni.


RCHELICOPTER.HU logo
2017. március 30. 10:17
> Nyitólap > Fotók, videók

Align T-Rex 700XT Dominator Super Combo

Hamarosan elérhető

Az Align alig egy órája tette közzé a hírt, miszerint az új Dominator hamarosan szállításra kerül. A helikopter számos újítással rendelkezik,  és mivel Super Combo, magához a helikopterhez vevőn és akkumulátoron kívül semmi más nem kell. Ugyanakkor az ára várhatóan 480-500 ezer forint körül alakul, nem várható hogy tömegével kezdik a magyar pilóták használni.

Align T-Rex 700XT Dominator
Align T-Rex 700XT Dominator

A dobozba a helikopteren kívül 850MX motor és a Hobbywing Platinum 160 HV-s szabályzója kerül. FBL rendszernek Microbeast Plus-t kapunk hozzá. Szervókból a már jól ismert DS820 és 825-ös  változatok kerültek a dobozba. 

A helikopter maximális 11 kW-os teljsítménye igencsak kecsegtető tekintettel arra, hogy maga a gép mintegy 400 grammal könnyebb, mint az elődváltozat. A váz kétrészes szendvics szerkezetű, így a felső része meglehetősen keskeny tudott lenni. Ennek köszönhetően valószínűleg a váz merevsége, sokat javult, és ez a helikopter már hírből sem ismeri az első 700-asoknál még erősen érezhető "nyúlósságot".

Ugyanakkor a 700-asnál megszokott sínes akkumulátor-rögzítést megtartották. A helikopterben minden fogaskerék (kivéve a farokkihajtás hátsó párosát) ferde fogazású a jobb erőátvitel és a halkabb üzemelés érdekében.