RC HELICOPTERS FOR BEGINNERS, ADVANCED AND EXPERTS

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) for beginners (faq) heliport radar pilots funny contact us

Impresszum

rchelicopter.hu

Az oldalakat szerkeszti és üzemelteti: Szabó Péter (pgpetike)

Szerkesztő, design, jogtulajdonos: Szabó Péter (pgpetike)

Fotók: Bogdán Zsuzsanna (Nelossel)

Technikai háttér: panaglobe

Az oldalak nem rendszeresen kerülnek karbantartásra, de igyekszünk azt naprakészen tartani.

Az információink egy részét más forrásokból - például társoldalakról, vagy más oldalakról, esetleg szóbeli információk alapján szerezzük be. A külső forrásból származó tartalmakat forrásmegjelöléssel látjuk el.

Az oldalak kizárólag rc helikopterek vagy helikopterek témakörrel, a modellezéssel foglalkozik. Minden más jellegű tartalom csak a véletlen műve.

Publikációs lehetőségek

Publikálj az rchelicopter.hu-n. Küldd el képeidet, videofájlodat, cikkedet vagy bármilyen rc - vagy nem rc -  helikopterekkel kapcsolatos tartalmadat, és ha az tetszik nekünk, megjelentetjük - természetesen a te neved feltüntetése mellett.

Oszd meg tudásod más modellezőkkel! Írd le tapasztalataidat gépekkel vagy eszközökkel kapcsolatban, hogy mások tanulhassanak tőled!

Nem "netmodellezők" írásait várjuk, hanem olyan - hitelesnek számító - pilótáktól, szerelőktől várunk  írásokat, akiket sokan elfogadnak.

A kapott írásokat szükség esetén módosítjuk, de a módosításról egyeztetünk.

Mivel az oldal nem üzleti vállalkozás, hanem ismeretterjesztő tartalomszolgáltatás, így az írásokért anyagokért nagyon hálásak tudunk lenni - de sajnos hálánkat számszerűsítve nem tudjuk kifejezni. Egyenlőre ezek az oldalak csak viszik a pénzt és az időt, így legfeljebb a tanítás lehetőségének az örömét tudjuk megadni.

Ennek ellenére, ha van olyan tapasztalatod, amit szíves megosztanál, rakd össze egy kerek egésszé és mi megjelentetjük.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az rchelicopter.hu az oldalak mögött személyes adatokat csak az érintett hozzájárulásával tárol. A személyes adatokat kizárólag addig tároljuk, amíg azokat az adatok tulajdonosa hozzájárulásának megfelelően kívánjuk használni. Amennyiben az adatok tulajdonosa a hozzájárulását visszavonja - írásban felkér minket a személyes adatok törlésére - az adatait késedelem nélkül, visszavonhatatlanul megsemmisítjük.

Az rchelicopter.hu különleges adatokat (vallási, etnikai, politikai, előéleti adatok) nem gyűjt, nem tárol.

Az rchelicopter.hu a rá bízott személyes adatokat harmadik fél részére nem adja át, az adatokon nyugvó - hozzájárulás nélkül harmadik fél részére - marketing vagy egyéb célokból szolgáltatást nem biztosít.

Az rchelicopter.hu az adatokat nem külső számítógépen, hanem saját tárterületén belül tárolja. Gondoskodik arról, hogy az adatok - az elvárható gondosság erejéig - biztonságban legyenek.

Értelemszerűen szerzők vagy publikációt biztosítók nevét, esetleges fényképét alapesetben nem töröljük. Annak elbírálása egyedi megállapodás tárgyát képezi, de fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az adatok törléséről saját hatáskörben döntsünk.

Az itt nem definiált adatkezelési szabályokról az AVTV rendelkezik.

Az adatok nem szándékos kiszivárgásából eredő mindennemű erkölcsi és anyagi felelősséget elhárítunk.

Jogi közlemények

Az rchelicopter.hu Szabó Péter (pgpetike) saját fejlesztésű és üzemeltetésű weboldala. A tartalom és képanyag a tulajdonos és üzembentartó kizárólagos vagy megosztott tulajdona, illetve a megjelentetéshez rendelkezik az eredeti jogtulajdonos írásos vagy szóbeli engedélyével.

Az rchelicopter.hu nem feltétlenül objektív, vagy a hivatalos álláspontokkal megegyező információkat, hanem magánvéleményeket tartalmaz, így annak pozitív vagy negatív hangvétele, tartalma, adatai nem nyújthatnak kártérítési vagy egyéb jellegű jogi eljárásokhoz alapot, illetve bizonyítékot.

A megjelent tartalomért a szerzők a felelősséget kizárólag a jóízlés erejéig vállalják. Az rchelicopter.hu szerzői minden kártérítési és erkölcsi felelősségvállalást elhárítanak, ha az általuk publikált cikk vagy tartalom alapján közvetlen vagy közvetett anyagi vagy egészségkárosodás következne be.

A modellezés veszélyes üzem, azt a hatályos jogszabályok alapján mindenki kizárólag a saját felelősségére végezheti. Ennek megfelelően az oldalakon publikált tartalom sem képezheti a felelősség áthárításának jogi alapját.

A tartalmat 18 évet be nem töltött illetve korlátozott cselekvőképességel bíró személyek csak felnőtt, teljes cselekvőképességel rendelkező gondnok, megbízott gondozó vagy oktató jelenlétében alkalmazhatják.

Mindennemű egyéb jogot a szerzők illetve az üzemeltető fenntartanak!

 

Hirdetések

Hirdetések

Links

Partner sites - recommended links

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
data handling rules | legal declarations | publications | impressum