RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2013. június 19. 10:58

RC Helikopteres képzés

A Budaörsi Repülőtéren

Itt a nyár, itt a jó idő, a szabadságolások ideje. És itt a lehetőség, hogy a leghatékonyabb módon megtanulhass RC helikopterrel repülni. Tapasztalt, rutinos pilóták segítségével sajátíthatod el a repülés fortélyait, megismerkedhetsz a szimulátorral. Ehhez pedig semmi másra nincs szükséged, mint magadra.

Tanulj meg RC helikopterrel repülni még az idén nyáron. A nyár végére stabil alap repülési tudást érhetsz el. A képzésünk két részből tevődik össze, de mindenkinek a lehetőségei és képességei alapján alakítjuk ki a folyamatot.

Szimulátoros képzés

Gyere hozzánk szimulátoron tanulni, így gyorsan és hatékonyan megtanulhatod a repülési alapokat. A felügyelt oktatás előnye, hogy gyorsabban és hatékonyabban elsajátíthatod a repülési alapokat és akár az átlagos idő harmadával is repülésre alkalmas alap tudást szerezhetsz.

A tanuláshoz mi adjuk a számítógépet, a szimulátort és a rádiót is, így neked csak magadat kell hoznod.

Repülés modellhelikopterrel

Oktatópilóta felügyelete mellett repülhetsz RC helikopterrel élőben. Az oktatáshoz a gépet, a rádiót és minden mást mi biztosítunk, neked csak magadat kell hozni. Az oktatást igény szerint több géptípusból tudjuk biztosítani, de alapestben Align T-Rex 500-as helikopterrel végezzük. 

Szoktató repülés

Első alkalommal egy óra keretében bemutatjuk a szimulátoros képzést, valamint kipróbálhatod a valódi RC helikopteres repülést is. A szoktató repülés alatt elmondjuk a szükséges tudnivalókat, megmutatjuk az RC helikopteres repülés világát.

A jelentkezés, bővebb információ

Érdeklődni és az oktatásra jelentkezni telefonon lehet: 

30/235-8690

Korhatár: 16-99 év (16 év alatt a gyakorlati repüléshez szülői beleegyezés szükséges)


rchelicopter.hu nagyobb térképen való megjelenítése

Oktatás helyszíne 

Az oktatás hétfőtől-szombatig, előre egyeztetett időpontokban, naplemente előtt történik. Az oktatás helyszíne a Budaörsi Repülőtér (1112 Budapest, Kőérberki út 36/A)

Egyéb tudnivalók

Oktatásunk a légi fotózás, légi filmezés alapjainak elsajátításához is alkalmas, ezért a téma iránt érdeklődőknek különösen ajánljuk.

Szimulátoros oktatásaink nem időjárás-függőek, de a gyakorlati képzések az aktuális és az előre jelzett időjárás függvényében kerülnek megtartásra.

Jelen publikációnk nem minősül ajánlattételnek, csak a figyelemfelkeltés célját szolgálja. Fenntartjuk magunknak a jogot a jelentkező egyéni képességei, magatartása alapján az oktatás visszautasítására, vagy a már megkezdett oktatás felfüggesztésére. A jelentkezővel történő egyeztetés alapján az egyedi képességek és igények ismerete esetén egyéni oktatási menetrendet is kiajánlhatunk.

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum