RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2011. augusztus 3. 20:27

Align T-Rex 450 Pro V2

Még augusztusban

A T-Rex 600E árnyékában szép csendben az Align új helikopterrel jelentkezett: Align T-Rex 450 Pro V2. Igen, ez a méltán sikeres 450-es család legújabb tagja, ez váltja le a 450 Pro első változatát, de a 450 Sport egyenlőre elérhető marad.

T-Rex 450
Hosszúság: 635 mm
Magasság: 230 mm
Főrotor átmérője: 710 mm
Rotorlapát hossza: 325 mm
Farokrotor átmérője: 158 mm
Motorfogaskerék: 15T
Főfogaskerék: 150T
Autorotációs fogaskerék: 106T
Farokrotor fogaskerék: 25T
Meghajtási arányok: 1:10:4,24
Nettó tömeg: 530 g
Felszálló tömeg: kb. 700g

A helikopterből a jelenlegi állás szerint kizárólag flybarless változat lesz elérhető. A gép sok eleme megmaradt a 450 Pro-ból, de a megjelenése most már az Align új formavilágát idézi, így a helikopter külseje illeszkedik az Align legfrissebb modelljeihez, az 500E, 600E, 700E vonalhoz.

A helikopter vázszerkezete nem változott, ahogy a kihajtás és a farok felépítése sem. A farokszervó továbbra is a gépen belül van elhejezve, ahogy azt a 450 Pro-nál már megszokhattuk. Ami az új a ráncfelvarrott modellben, inkább kívül illetve felül van.

A helikopter új felépítésű kabint kapott, és az áttervezett Align FBL rotorfejjel érkezik.A szerkezetében a változásoknak itt vége is. Viszont ez a modell is az eddig nem túl népszerű Align 3GX rendszerrel van szállítva.

Align T-Rex 450 Pro V2
A vázszerkezete a T-Rex 500-ra hasonlít

A helikopter kizárólag Super Combo felszereltséggel lesz kapható, amely mindent tartalmaz - természetesen a már megszokott eszközök kivételével.

A 450 Pro V2 új motort kapott: megjött az MX motorsorozat 450-es méretű változata - félelmetes értékekkel. Ne felejtsük, ez egy 450-es méretű helikopter. A motor alapesetben 500 Watt - azaz fél kilowatt - de 5 másodpercig akár 730 W teljesítményre is képes. A motort 2-4 LiPo cellával lehet hajtani, és 3440 a KV értéke. A motor 46/68 A felvételére képes.

Meglepő módon az Align RCE-BL35X szabályzójával érkezik a gép, és nem a mostanában megszokott Castle Creations valamelyik ideillő modelljével. A motorhoz egyébként 15T piniont adnak.

Align T-Rex 450 Pro V2 FBL
Az új felépítésű FBL rotorfej

A helikoptert DS410-es ciklikus és DS520-as farokszervóval szállítják. Természetesen a helikopter megépítésének élményétől ebben az esetben sem foszt meg az Align, vagyis a gépet nekünk kell összeszerelni. 

A helikoptert megrendeltük, hamarosan saját tesztek is lesznek.

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum