RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2012. augusztus 4. 20:07

Farkashegyi RC Helikopter találkozó

Izgalmas napot tudhatunk magunk mögött

Coast Guard UH-60
Coast Guard UH-60

Ma tartottuk a MÁV Repülőklub, a Budakeszi Modell Fórum és az rchelicopter.hu közös rendezvényét, a Farkashegyi RC Helikopter találkozót. A rendezvény helyszínét a Farkashegyi Repülőtér adta. Az időjárás is többé kevésbé kegyes volt hozzánk.

A találkozón mintegy 15-20 pilóta jelent meg, akiknek a többsége repült is, így egész napra jutott repülés az egyébként nyilvános rendezvényen az érdeklődőknek. A nézők láthattak 3D repülést, Scale helikoptereket és modellrepülőket is. A repülőtéren folyamatosan együtt üzemeltünk a vitorlázókkal, illetve a motoros gépekkel és egy-két rádiótechnikai hibából eredő kommunikációs problémát leszámítva egészen jól elfért egymás mellett az összes repülős szakág.

A nap talán két nagy attrakció miatt is emlékezetes lesz az érdeklődőknek, de nekünk is. Az egyik: Bessenyei György látványos áthúzása és beköszönése, amit egymás utáni gyors orsókkal zárt. A másik program - köszönhetően Jakab Tamás pilóta gyors reagálásának - a HA-MIG lajstromjelű UH-12E látogatása, illetve a helikopterrel történő sétarepülés, amelyet többen igénybe is vettek.

Hiller UH-12 - Ha-MIGE
Hiller UH-12 - HA-MIG

Sok érdeklődő és környékbeli lakos is megtisztelt bennünket jelenlétével. A melegnek és a rendkívül mozgalmas napnak köszönhetően délután ötkor zártuk a napot. 

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum