Nyomtatás
RENDKÍVÜLI: 3D Masters - VÉGE!

RENDKÍVÜLI: 3D Masters - VÉGE!

Jeff Barringer bejelentette visszavonulását

Jeff Barringer, a 3D Masters atyja azonnali hatállyal visszavonul és ezzel befejeződik a 3D Masters világverseny is - tudatta a 3D Masters hivatalos weboldala ma este. 12 év után nem kerül megrendezésre a "best of the best". A 3D Masters alapozta meg a modellhelikopteres 3D repülést, és teremtette meg a kereteit és szabályrendszerét ennek a műfajnak.


RCHELICOPTER.HU logo
2013. február 7. 22:45
> Nyitólap

RENDKÍVÜLI: 3D Masters - VÉGE!

Jeff Barringer bejelentette visszavonulását

Jeff Barringer

Jeff Barringer, a 3D Masters atyja azonnali hatállyal visszavonul és ezzel befejeződik a 3D Masters világverseny is - tudatta a 3D Masters hivatalos weboldala ma este.  12 év után nem kerül megrendezésre a "best of the best". A 3D Masters alapozta meg a modellhelikopteres 3D repülést, és teremtette meg a kereteit és szabályrendszerét ennek a műfajnak.

Ahogy Jeff Barringer nyilatkozta: "Amikor 2000-ben elkezdtük tervezni a 3D Masters, fogalmam sem volt, hogy egyáltalán milyen sikere lesz. Ezt a sikert azoknak az embereknek kell tulajdonítani, akik osztoztak a víziómban az úton: a családomnak, a házigazdáknak, a csapatvezetőknek, a segítőknek, a bíróknak, a rajongóknak és a szponzoroknak. Mindenekelőtt köszönetet kell mondjak a pilótáknak az egész világról, akik tehetsége, elkötelezettsége és lelkesedése ezt a feladatot örömmé tette. A jelenlegi pilóták közül néhányan még meg sem születtek, amikor a 3D Masters elkezdődött. Viszonzásul a 3D Masters feladata kiemelni megannyi szponzort és pilótát a homályból a világ színe elé, és felállítani a normákat a 3D repüléshez.

Szintén nagy örömmel tölt el, hogy mennyi mindent tudtunk visszaforgatni a 3D infrastruktúrába a házigazda klubokon keresztül, a 3D Masters  pénze nyújtott fedezetet számos projekthez ideértve a parkolót, a pályákat, a klubházakat és az általános klub létet.

A 3D helyszín mára különösen vibráló, és csodálatos élmény volt együtt dolgozni ennyi tehetséges emberrel az évek során. A legjobb kívánságaim mindenkinek!" 

De szerencsére nem maradunk világverseny nélkül. A 2008-ban indult 3DX sorozat több, mint 20 országban kerül megrendezésre és a versenysorozat indulása óta élvezi a 3D Masters támogatását. Jeff Barringer ígéretet tett, hogy továbbra is támogatja a sorozatot, de most már szeretne több időt tölteni az egyéb érdekeltségeivel és a családjával. 

Forrás: 3dmasters.co.uk