RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2013. február 7. 22:45

RENDKÍVÜLI: 3D Masters - VÉGE!

Jeff Barringer bejelentette visszavonulását

Jeff Barringer

Jeff Barringer, a 3D Masters atyja azonnali hatállyal visszavonul és ezzel befejeződik a 3D Masters világverseny is - tudatta a 3D Masters hivatalos weboldala ma este.  12 év után nem kerül megrendezésre a "best of the best". A 3D Masters alapozta meg a modellhelikopteres 3D repülést, és teremtette meg a kereteit és szabályrendszerét ennek a műfajnak.

Ahogy Jeff Barringer nyilatkozta: "Amikor 2000-ben elkezdtük tervezni a 3D Masters, fogalmam sem volt, hogy egyáltalán milyen sikere lesz. Ezt a sikert azoknak az embereknek kell tulajdonítani, akik osztoztak a víziómban az úton: a családomnak, a házigazdáknak, a csapatvezetőknek, a segítőknek, a bíróknak, a rajongóknak és a szponzoroknak. Mindenekelőtt köszönetet kell mondjak a pilótáknak az egész világról, akik tehetsége, elkötelezettsége és lelkesedése ezt a feladatot örömmé tette. A jelenlegi pilóták közül néhányan még meg sem születtek, amikor a 3D Masters elkezdődött. Viszonzásul a 3D Masters feladata kiemelni megannyi szponzort és pilótát a homályból a világ színe elé, és felállítani a normákat a 3D repüléshez.

Szintén nagy örömmel tölt el, hogy mennyi mindent tudtunk visszaforgatni a 3D infrastruktúrába a házigazda klubokon keresztül, a 3D Masters  pénze nyújtott fedezetet számos projekthez ideértve a parkolót, a pályákat, a klubházakat és az általános klub létet.

A 3D helyszín mára különösen vibráló, és csodálatos élmény volt együtt dolgozni ennyi tehetséges emberrel az évek során. A legjobb kívánságaim mindenkinek!" 

De szerencsére nem maradunk világverseny nélkül. A 2008-ban indult 3DX sorozat több, mint 20 országban kerül megrendezésre és a versenysorozat indulása óta élvezi a 3D Masters támogatását. Jeff Barringer ígéretet tett, hogy továbbra is támogatja a sorozatot, de most már szeretne több időt tölteni az egyéb érdekeltségeivel és a családjával. 

Forrás: 3dmasters.co.uk 

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum