RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2013. február 8. 9:15

Align 800MX motor

Megjelent a teljes specifikáció

Az Align a nyilvános tesztrepüléssel egy időben megjelentette új, 800-as gépekbe szánt motorjának az adait. A fél kilós, de brutális teljesítményű hajtómű ajánlott árát is közzé tették, ami egyáltalán nem barátságtalan a hasonló célú konkurens termékekhez viszonyítva.

Align 800MX brushless motor
Align 800MX brushless motor: 520 KV, 5,1-11 kW

Az Align MX motorszériája megbízható, alapvetően igénytelen sorozat. A motorcsapágyak időszakos cseréjével rendkívül hosszú életű erőművekről beszélhetünk. Az új 800MX motor sem különbözik megjelenésében az MX sorozat bármely tagjától, de az adatlapja annál érdekesebb.

A 3 - 14 cellás konfigurációkba szánt motor 520 KV mellett folyamatos 115A áramot vesz fel, ami azonban a csúcsterhelések idején felkúszhat 250 amperre is. A leadott teljesítménye folyamatosan 5,1 kW, a csúcsteljesítmény (legfeljebb 2 másodpercig) azonban 11 kilowatt is lehet. A motor 10 pólusú, 12 karos állórész mellett, amelyhez 508 gramm tömeg társul. A méretei: 6×56,7×93,5 mm

A gyári leírás alapján akár 2200 RPM tartós biztosítására is képes, de a T-Rex 800 gyári konfigurációjában (112T:12T) a maximális 1900 RPM-et ajánláják a maximális +/- 12° kollektív állásszög használata mellett. A motor ajánlott ára 260 USD azaz nagyjából 58 ezer forint (plusz áfa, vám, szállítás)

 

800MX tesztrepülés
Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum