RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2013. június 12. 16:48

3GX rendszerek integrált vevővel

Az olcsóság jegyében

Align 3GX MRS változat

Az Align megjelentette 3GX flybarless rendszerek olcsóbb változatát. Az árát tekintve mintegy a fele a teljes értékű 3GX-nek, de ezért az árért kompromisszumokat is vállalnunk kell.

A rendszer megalkotásakor a jelek szerint az egyik legfontosabb szempont a spórolás lehetett, mert a 3GX rendszer mostani két változatát integrált vevőként  is használhatjuk, de egyik változat sem támogatja a Futaba FASST technológiáját, kizárólag az olcsóbb DSM2/DSMX és a Futaba S-FHSS kommunikációja került ingerálásra.

Egyik rendszer sem támogatja a nagyobb méretű helikoptereket, sem 550-esre, sem nagyobb helikopterre nem tehető. Ráadásul a rendszer azonnal két változatban jelent meg: egy olcsó és egy olcsóbb vásárolható meg.

Align 3GX MRS 

Az első - aminek sárga a színe, az MRS változat -  150 dollár a tengerentúlon, és támogatja a DSM2/DSMX technológiát, csatlakoztatható a JR és a Spektrum satellite antennája is. A 3GX MRS legfeljebb 500-as méretű helikopterre telepíthető.

Align 3GX MRS változat
Align 3GX MR változat

Align 3GX MR

A második - aminek a színe fekete, az MR verzió - még olcsóbb, mindösszesen 130 dollár, legfeljebb 450-es méretű helikopterre építhető, viszont kizárólag a Futaba S-FHSS technológiáját támogatja, azaz nem használható Spektrum vagy JR rádiókkal.

Mindkét rendszerre igaz, hogy nem csak kiválthatja hanem kötelezően kiváltja a vevőt a helikopteren - ellentétben a teljes értékű változat 3GX rendszerrel.

Align 3GX MR és MRS változatainak adatlapja

Az MR és MRS változat a kis méretű helikoptereknél a flybarless rendszer egyben vevőként is funkcionál, így nem kell külön vevőről gondoskodnunk, ami újabb megtakarítást eredményez.

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum