RC HELIKOPTER KEZDŐKNEK, AMATŐRÖKNEK ÉS PROFIKNAK

Blog facebook Twitter Livestream.com YouTube
RC HELI PILOTS DO IT INVERTED
(H) kezdőknek (GYIK) heliport radar pilóták színes kapcsolat
Nyomtatható változat
2017. április 26. 7:24

Újraindult az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület

Ismét él az EMH

EMH logo
Hosszú folyamat érkezett a befejező állomásához a közelmúltban, és bár apró simítások még hátravannak, újraindult az Első Magyar Helikoptermodellező Sportegyesület, népszerűbb nevén az EMH.

Az egyesület évtizedes múltra nyúlik vissza, de az utóbbi években az érdeklődés hiányában majdnem megszűnt. Azonban a közelmúlt eseményei új lendületet hoztak az egyesület életébe. A szabályváltozások felforgatták a modellezők hétköznapjait, ezen belül a helikopteres közösség érdekképviselet és szervezet nélkül maradt. Szükségessé vált, hogy közös platformot hozzunk létre a helikoptermodellezés életben tartása érdekében.

Mint az sokak számára már világos, a modellezés egyik nélkülözhetetlen kelléke a felelősségbiztosítás. Az egyesület a Magyar Modellező Szövetség tagszervezeteként ezt a biztosítást is nyújtja tagjai számára. A Magyar Modellező Szövetség tagja magánszemély közvetelenül nem lehet, csak valamilyen tagszervezeten keresztül biztosított a szövetségi tagság.

De az egyesület hosszútávú céljai között számos egyéb terv is szerepel, így a tagok nem csak a biztosítást kapják, hanem az egyesület által nyújtott rendezvényeket, eseményeket és a jövőben szolgáltatásokat is.
 
A programok között szerepelnek találkozók, bemutatók, ahol az egyesületi tagok közül a bemutatóra alkalmasnak minősítettek megmutathatják képességeiket. Az egyesület tervezi felújítani a versenyeket is, így az idei évben még nem, de a jövő évtől ismét lesznek versenyek, ahol az indulók összemérhetik tudásukat.

Az egyesület legutóbbi közgyűlése 2017. április 13-án új elnökséget választott meg, új alapszabályt fogadott el. Az egyesület új alapszabálya lehetővé teszi bárki számára a csatlakozást akár pártoló, akár rendes tagként.

Mindezek mellet az egyesület megtartotta első rendezvényét is a Dunakeszi Modell Klubbal közös rendezésben. Az erről szóló videoösszefoglaló alább látható 

További információk a https://facebook.com/emh.hu oldalon találhatók.

Hirdetések

Hirdetések

Facebook

  • Javítás, helyreállítás
  • Beállítás
  • Berepülés
  • Szaktanácsadás
  • Szimulátoros oktatás
  • Bemutató, demonstrációs repülés
  • Molinó, zászló vontatása helikopterrel
  • Légi fotózás, filmezés
  • Oktatás, oktatórepülés

további információk...

Telefon: 30/235-8690
Hétfőtől-péntekig, reggel 9-től este 6-ig

Illetve Skype segítségével, amikor elérhetők vagyunk a fenti időtartamon túl is:

Linkek

Társoldalak - linkajánló

Forgószárny blog

Forgószárny blog

Alapvetően kezdőknek vagy csak érdeklődőknek szóló webnapló. Kevesebb technikai részlettel, több életérzéssel. A célja, hogy kedvet csináljon, felvilágosítson.

Happycopter

Happycopter

Eljárásszimulátor helikopterre

Próbáld ki a helikoptervezetés élményét kockázatok nélkül. Ülj be a pilótaülésbe szállj fel, és próbáld ki magad egy helikopter pilótaülésében.

LHSN.HU

Légi Huszárok Szolnok
Az MH. 86. Szolnoki Helikopter Bázis életét bemutató weboldal. Rengeteg videó, fénykép, információ az igazi forgószárnyas világból.
BHS HELICOPTER

BHS HELICOPTER

BHS Hungary Kft.

Helikopteres repülés, légitaxi, élményrepülés, pilóta képzés helikopterre. A BHS Hungary Kft. Robinson R-22 és R-44-es helikoptereivel áll mindenki rendelkezésére.

©2010 rchelicopter.hu
Minden jog fenntartva - All rights reserved
adatvédelmi nyilatkozat | jogi közlemények | publikációs lehetőségek | impresszum